Bianca Drăguşanu, Te vreau lângă mine: Trebuie să vă spun un adevăr
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Bianca Drăguşanu, vedeta care a preluat ştafeta de la Gabriela Cristea, în emisiunea „Te vreau lângă mine”, a mărturisit care este cea mai frumoasă declaraţie de iubire din punctul ei de vedere. 

„Faceţi des declaraţii de dragoste. Acum nici foarte des, să nu i se aplece de la atâta dulceaţă. Dar nu vă lasaţi partenerul să uite gustul dragostei. Unii fac declaraţii de dragoste prin cuvinte frumoase, alţii prin gesturi grandioase. Ştiţi care mi se pare mie cea mai simplă şi mai profundă declaraţie de iubire: Te vreau lângă mine. spune totul. Spune asumare, implicare, devotament. Ce poate fi mai frumos", a spus vedeta în cadrul emisiunii.

De asemenea, referindu-se la membrii formaţiei care cântă în emisiune, a spus: „Şi vouă trebuie să vă spun un adevăr. Jumătate din vizualizările voastre de pe Facebook au fost făcute de mine".

Şi cu alte ocazii, Bianca Drăguşanu a vorbit despre iubire. „Important este să începeţi amândoi relaţia în acelaşi timp. Pe femeie trebuie să o iubeşti exact atunci când are nevoie să fie iubită, numai devreme, nici prea târziu. Dacă e prea devreme, se plictiseşte, dacă e prea târziu, e totul inutil. Dacă îţi place fata, o iei de mână şi pleci în lume cu ea", a mai declarat Bianca Drăguşanu în emisiunea pe care o prezintă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel