Bianca Drăgușanu șochează la Dansez pentru tine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bianca
bianca

Bianca Drăgușanu, eliminată vineri din concursul "Dansez pentru tine" de la Pro TV, a avut o reacție ciudată după ce a aflat decizia juriului, dovedind că nu caritatea a fost cea care a determinat-o să participe, ci doar interesul personal.

După ce a dat un adevărat spectacol la repetiţii, făcând paradă cu vânătăile de pe picioare şi spunându- i partenerului ei, Carol, că şi ea e o victimă, nu doar el, Bianca s-a dat în stambă şi pe scena “Dansez pentru tine”. Când Ştefan Bănică jr a anunţat că sunt eliminaţi din concurs, Carol abia şi-a înfrânat lacrimile, dar Bianca nu şi-a putut ascunde bucuria, afişând un zâmbet larg. “Mulţumesc juriului că mi-a permis să-mi văd un vis realizat, acela de a participa la «Dansez pentru tine»”, a spus Bianca... Deci, iată, a fost vorba de visul ei, nu de cel al lui Carol, scrie libertatea.ro.

Bianca și partenerul ei, Carol, au intrat vineri la duel cu Nicoleta Luciu și Hainer. Cu Bianca exclusă, Nicoleta Luciu a rămas în concurs, însă n-a scăpat de ameninţarea eliminării, căci vinerea viitoare intră din nou la duel, cu perechea formată din Şerban Copoţ şi Valentina, întrucât notele însumate la cele două dansuri, folclor internațional și tango, nu au fost suficiente pentru a le asigura evitarea duelului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel