Bianca Brad, mesaj cutremurător după ce a aflat că Rona Hartner a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Bianca Brad, captura foto Youtube
Sursa Foto: Bianca Brad, captura foto Youtube
Bianca Brad a vorbit despre moartea actriței Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la plămâni și creier.

Rona Hartner, celebra actriță și cântăreață, a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier. Astăzi a murit la vârsta de 50 de ani după o lungă suferință. Anunțul tragic a venit din partea surorii artistei, Rinda, care a postat o fotografie cu o lumânare pe rețelele sociale. Vestea a venit după ce, miercuri, Rinda scrisese pe Facebook că sora ei „își trăiește ultimele clipe”.

Bianca Brad, o supraviețuitoare a cancerului, a empatizat puternic cu suferința Ronei și a familiei. Aceasta a scris, ieri, pe Facebook un mesaj prin care îi transmitea toate gândurile bune Ronei.

„Nu cred! Nu știam!”

Contactată de Spectacola, actrița a rămas fără cuvinte la aflare veștii că Rona Hartner a încetat din viață.

„Nu cred! Nu știam! Nu am mai intrat să văd că sunt sunt pe drum, în mașină. Of, Doamne, ce rău îmi pare. Am văzut că nu e bine deloc, dar... Îmi pare foarte rău! Noi nu am fost apropiate, nu am fost prietene, dar nu are legătură. Îmi pare foarte rău pentru ea, era de admirat câtă energie, cât de plină de viață a fost tot timpul și cum s-a luptat, adică cum a înfruntat boala cu foarte multă credință și speranță, cel puțin prin ce se vedea în afară”, a afirmat Bianca Brad.ei ca pe o condamnare la moarte, ci ca pe o oportunitate de a-ți revizui stilul de viață, gândirea, să nu te victimizezi. Nu este ușor. Eu pot să spun lucrurile acestea după niște ani”, a mărturisit Bianca Brad. Citește mai mult pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel