Beuran, primele declarații după ce a fost demis de la Spitalul Floreasca. A luat o decizie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Beuran a făcut primele declarații după ce a fost demis.

Chirurgul Mircea Beuran a fost demis din funcția de șef al secției chirurgie a spitalului Floreasca. Decizia a fost luată după ce ancheta în cazul pacientei arse pe masa de operații și care a murit ulterior a arătat că a fost vorba de o eroare umană și că echipa medicală coordonată de Mircea Beuran ar fi încălcat zece obligații din 33.

Luni după-amiază, acesta a avut o intervenție telefonică la Antena 3: „Decizia pe care am primit-o nu este motivată. Nu am primit niciun raport. Nu am la dispoziție să citesc raportul cercetării administrative. (...) Pot să afirm că nu sunt niște lucruri normale, adică să-i dai decizia unui om fără să argumentezi, doar o înșiruire de cifre... Probabil că atât e capacitatea acestei Comisii.

Amenda pe care am primit-o nu e motivată nici ea. Nu este individualizată. Tot grupul de chirurgi a fost amendat. Nu se face o diferențiere între fapte și persoane.”

„Sunt convins că voi ajunge să cunosc adevărul”, a adăugat acesta.

„Da, bineînțeles (n.r. va contesta decizia prin care a fost demis). Dar chiar mai mult, voi căuta să arăt și lucrurile care gândesc că stau la baza acestei atitudini”, a precizat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel