Data publicării:

Berlusconi, anchetat pentru trafic de influenţă şi „prostituţie cu minore“

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
silvio-berlusconi
silvio-berlusconi

Procuratura din Milano a iniţiat o anchetă penală care îl vizează pe premierul Silvio Berlusconi, suspectat de trafic de influenţă şi „prostituţie cu minore“ în cazul adolescentei de origine marocană care afirmase că a avut relaţii intime cu el, informează Corriere della Sera, în ediţia online.

Potrivit procurorilor, Berlusconi a încercat să ascundă faptul că a avut relaţii cu o prostituată minoră abuzând de calitatea de premier, în mai 2010, şi cerând poliţiei din Milano să o încredinţeze pe adolescenta marocană Karima "Ruby" El Mahroug consilierului regional Nicole Minetti (membru PdL).

Pentru trafic de influenţă, un oficial public italian riscă o condamnare cuprinsă între patru şi 12 ani de detenţie. Berlusconi este suspectat şi de "prostituţie cu minore", infracţiune pasibilă de o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi trei ani de detenţie, informează Mediafax

În noiembrie 2010, ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, recunoştea că Silvio Berlusconi s-a interesat personal, prin telefon, de situaţia adolescentei de origine marocană care afirmă că a avut relaţii intime cu el, în momentul în care aceasta fusese reţinută pentru furt.

Citeşte şi:

Silvio Berlusconi, trimis în judecată în cazul Ruby

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel