Berceanu: Noua conducere PDL nu se numește, se alege
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Unul dintre criticii  fostei conduceri PDL, Radu Berceanu,  a declarat într-o intervenție telefonică la B1”, că performanța de la locale ar trebui să fie principalul criteriu al celor care votează noua conducere a Partidul Democrat Liberal.

 „Noua conducere nu se numește, se alege, și sigur că performanța trebuie să fie unul din criteriile celor care votează, așa că fiecare votează după foarte multe criterii, sunt convins că ar fi bine sau trebuie și performanța să fie poate primul criteriu,” a spus senatorul.

El a mai adăugat că o convenție extraordinară a Partidului Democrat Liberal poate fi organizată într-un timp foarte scurt, iar la Colegiul Director de duminică trebuie să se stabilească data și modul în care vor fi alegeri pentru conducerea națională a PDL.

 Berceanu a mai subliniat și că noua conducere va avea mandat numai până în prima parte a anului viitor, deoarece după parlamentare se întrunește întotdeauna o Convenție Națională și se fac alegeri.

 „Atenție! Această structură, oricum ar fi ea aleasă și orice ar fi, are statutar mandat până prin februarie-martie 2013, pentru că noi avem în statut că întotdeauna după alegerile parlamentare se face Convenție Națională și se fac alegeri,” a explicat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel