Bercea Mondial, poate fi eliberat. Decizia Tribunalului nu este definitivă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bercea-mondial-securitate
bercea-mondial-securitate

Magistraţii Tribunalului Olt au decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea în cazul lui Sadu Anghel, zis Bercea Mondial, decizia fiind luată la termenul de luni al procesului în care Bercea este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot.

La termenul de luni, magistraţii au ascultat mai multe convorbiri telefonice purtate de Bercea Mondial după incidentul din luna februarie în urma căruia a fost acuzat că şi-a înjunghiat un nepot.

Şedinta de judecată nu a fost publică, însă surse judiciare afirmă că probele ar fi fost în favoarea lui Bercea Mondial.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Olt, Gheorghe Biolan, decizia nu este definitivă, iar procurorii pot face recurs.

"Magistraţii au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura de a nu părăsi localitatea, Sandu Anghel fiind pus în libertate cu obligaţia de a se prezenta în faţa instanţei de câte ori este solicitat", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Truibunalului Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel