Bendeac, dat de gol de Iulia Albu: Sufletul petrecerii este Cheloo
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Iulia Albu la iUmor
Iulia Albu la iUmor
Iulia Albu se alătură juraților iUmor.

Seria juraților-surpriză continuă și în această săptămână la iUmor. Iulia Albu va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.

iUmor continuă, duminică seară, cu ultima ediție din audiții. Ultimul jurat surpriză care se va alătura mesei juraților în această etapă a competiției este Iulia Albu.

„Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant. Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo. În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea pentru că o ador!”, a dezvăluit cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții iUmor.

Iulia Albu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate numerele iUmor din această duminică, pe care telespectatorii le pot urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. 

Mincu, roast usturător la adresa soției lui, Maria Popovici. „Eu și Mincu n-am divorțat, suntem ok”

Amintim că Maria Popovici a transmis un mesaj după roastul făcut de soțul ei la iUmor.

„Mulțumim că v-ați uitat aseară! Pentru cine n-a apucat să vadă iUmor cu tot cu roast-urile mele, sunt sigură că găsiți materialele online. Eu și Mincu n-am divorțat, suntem okay și vă așteptăm în curând la România are Roast (n.r. noua emisiune de la Antena 1)”, a scris Maria Popovici pe contul de Instagram. 

Mincu a mințit-o pe Maria timp de câteva zile că el nu va veni să îi facă roast la iUmor, dar iată că acesta a urcat pe scenă pregătit să dea tot din casă și din căsnicia lor.

„A trebuit să scriu material nou, să îi citesc, să zic că de-aia am fost plecat”, a povestit Mincu.

„A mințit prea bine, mă”, a mai zis Maria Popovici.

„A fost foarte greu să ascund asta. (…) Cred că era mai ușor să te înșel”, a continuat Mincu.

Alexandru Mincu a povestit despre prima oară când a văzut pe Maria, cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns să se împrietenească la facultatea de actorie.

„Mi-am dat seama că vreau să fie singura figurantă din filmul vieții mele. (…) Venea zilnic cu autobuzul. Mergea zilnic 32 de stații, iar eu pe vremea ei conduceam un Logan. Prima oară când s-a urcat la mine în mașină căuta bara și se uita după controlor la fiecare semafor”, a zis soțul Mariei, stârnind hohote de râs și aplauze.

Soțul Mariei a vorbit și despre motivația acesteia de a slăbi.

„Acum aleargă în fiecare zi. Ceea ce mă bucură pe jumătate, pentru că se și întoarce”, a mai adăugat comediantul.

La final, Mincu i-a transmis un mesaj emoționant soției sale. „În spatele oricărei femei de succes este un prost care îi face 100 de poze ca să nu îi placă niciuna. Te iubesc și mulțumesc că exiști!”, i-a spus Mincu Mariei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel