Data actualizării:
Data publicării:

Becali, show cu Firea în fața bisericii. Circ total

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Gigi Becali, nașul cuplului Gabriela Firea - Florentin Pandele, a făcut circ în poarta bisericii.

Gigi Becali i-a luat apărarea Gabrielei Firea chiar în ușa bisericii, după slujbă. Jurnalista Roxana Ciucă (România TV) i-a luat un scurt interviu despre Gabriela Firea.

„Nu-l cunoștea pe Ștefan Godei! Nu a mințit cu nimic Gabriela Firea. Dacă eu văd, de exemplu, oameni la biserică, înseamnă că-i cunosc pe toți?! Dacă șoferul meu ar face o infracțiune, sunt eu vinovat?! Gabriela Firea este vinovată pentru toți șoferii?! Și pentru toți angajații de la primărie? Ea trebuie să stea să păzească angajații?! Gabriela Firea a zis că nu-l cunoaște în sensul că nu avea prietenii cu el. Poate nici nu știa cum îl cheamă”, a zis Gigi Becali, nervos fiind că toată lumea arată cu degetul spre fina lui.

Florentin Pandele, sâmbătă seară, a recunoscut că Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a dus-o la spital cu mașina.

„I-am zis Gabrielei Firea să nu-și dea demisia, să nu facă pe plac celor care vor asta! I-am spus să nu mai intre la televizor”, a mai zis nașul cuplului Firea-Pandele.

„Instituțiile statului să-și facă datoria! De ce să facă Florentin Pandele un pas în spate?! Gabriela Firea să facă un pas în spate pentru că este din PSD și nu mai are susținere politică. Și a făcut un pas în spate, adică a demisionat. Dar Florentin Pandele ce să facă? De ce? De ce să demisioneze? Florentin Pandele trebuie să candideze din nou!”, a mai spus Gigi Becali la România TV.

VEZI ȘI: Florentin Pandele spune că nu-l cunoaște pe Ștefan Godei, dar captura foto îl contrazice. Îi dădea like pe Facebook - https://www.dcnews.ro/florentin-pandele-spune-ca-nu-l-cunoaste-pe-stefan-godei-dar-captura-foto-il-contrazice_922940.html

„Florentin Pandele să stea liniștit, în banca lui, să nu mai intre la televizor. Nici să nu mai dea drumul la televizor!”, a mai spus Gigi Becali.

VEZI ȘI: e noaptea minții! Pandele a întrerupt o emisiune România TV, deranjat de o burtieră. Primarul din Voluntari, dat de gol de Firea într-un dialog cu Dana Budeanu - https://www.dcnews.ro/de-noaptea-mintii-pandele-a-intrerupt-o-emisiune-romania-tv-deranjat-de-o-burtiera-primarul-din-voluntari-dat-de-gol-de-firea-intr-un-dialog-cu-dana-budeanu_922919.html

VEZI ȘI: Salariul pe care Gabriela Firea îl pierde după plecarea din Guvern. Are bijuterii în valoare de 130.000 euro și tablouri în valoare de 110.000 euro - https://www.dcnews.ro/salariul-pe-care-gabriela-firea-il-pierde-dupa-plecarea-din-guvern-are-bijuterii-in-valoare-de-130-000-euro-si-tablouri-in-valoare-de-110-000-euro_922922.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel