Becali pregăteşte strategia pentru Europa League
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Becali si Reghe
Becali si Reghe

Mihai Stoica nu vrea să-l trasfere pe Ferfelea, Becali vrea să-l dea pe Tibi Bălan, Reghe are răbdare şi se supune ordinelor.

Autor: Andreea Vlădan

Meciul cu Ludogorets a fost un bun prilej pentru Reghecampf pentru a-i vedea la lucru pe Gabi Matei, revenit după un an de pauză, şi pe Machado, revenit şi el după o accidentare gravă.

 “N-am intrat cu teamă în teren. De două săptămâni mă antrenez cu echipa, am intrat și la minge, n-am avut probleme“, a declarat Matei după meci.

Cei doi stelişti nu au strălucit aşa cum se aştepta Reghe. “Scopul amicalului a fost tocmai acela de a le da șansa acestor fotbaliști să joace. Trebuie să avem răbdare cu ei și să fim mulțumiți cu ce pot ei juca în momentul de față“, a spus și Reghecampf.

În schimb, Cojocaru, puştiul dorit de Liverpool, se vrea titular. El a intrat în minutul 65 în locul lui Stanca şi a avut parte de două intervenţii bine.

Mihai Stoica, managerul Stelei a declarat că "Cojocaru a apărat foarte bine, a avut două intervenții senzaționale! Nu ne interesează alt portar. Îl avem pe Tătărușanu, care e portar de națională. Îl avem pe Stanca, în care nu ne-am pierdut încrederea. Și îl mai avem și pe Cojocaru, titularul din poarta României la U17".

De celalaltă parte, Becali îşi construieşte strategii pentru Europa League. Îi va ordona lui Reghe să nu-i folosească pe Bourceanu, Pintili, Tănase şi Chipciu mai mult de o repriză. ’’4 jucători avem noi de bază: Bourceanu, Pintilii, Tănase şi Chipciu. Ei n-au voie să joace decît maxim o repriză. Sau nu vor juca deloc. Asta am învăţat de la Paszkany. Aşa îi dau ordin lui Reghecampf. În felul ăsta Steaua nu va obosi în Europa League.", a spus patronul Stelei.

Deşi Tibi Bălan a fost pe placul patronului roş-albaştrilor, se pare că el este următorul jucător care pleacă de la Steaua. ’’ Am discutat cu impresarul lui. 100.000 de euro cer pe el. Astra îl vrea. I-am zis să îi găsească o echipă. El nu e un fotbalist de mare valoare. Poate în meciurile oficiale e emotiv, nu ştiu ce să întîmplă cu el. Eu îl sfătuiesc să joace dezinvolt de acum încolo",l-a sfătuit Becali.

Ferfelea vrea să facă pasul spre o echipă mare din Bucureşti. Şi Steaua, şi Rapid s-au interesat de el, însă Vasile Siman cere 700.000 de euro. "Sper ca se va rezolva in cele din urma transferul la Steaua. E bine ca exista zvonuri si despre Rapid. Normal ca imi doresc sa plec, am jucat in ultimii opt ani la Sportul si sunt pregatit sa plec in alta parte. Nu pot sa vorbesc de pret, asta e treaba patronilor",a declarat mijlocaşul de la Sportul Studenţesc pentru Sport.ro. Meme nu este de acord cu cu acest transfer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel