Becali: Boloni e prima opţiune la Steaua, cu un salariu de 50.000 de euro pe lună, plus prime de peste un milion de euro
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că singura variantă de antrenor în acest moment este Ladislau Boloni, iar pentru asta i-a pregătit tehnicianului un salariu de 50.000 de mii de euro lună plus alte bonusuri de performanţă, informează sport.ro

autor: Lucian Negrea

Gigi Becali susţine că în aceste momente a renunţat la alte piste, singura variantă de antrenor pe care o consideră potrivită fiind aducerea lui Ladislau Boloni, iar pentru asta l-a delegat pe managerul general din Ghencea, Mihai Stoica, să conducă tratativele cu antrenorul.

"În momentul ăsta, Boloni e prima opţiune. I-am spus că îi ofer un salariu de 50.000 de euro pe lună, plus 1 milion dacă intră în grupele Ligii, plus 100.000 dacă trece de preliminariile Europa League în această vară. I-am transmis că are libertate deplină, nici nu o să ne vedem dacă nu vrea.", a declarat Becali.

Acesta a mai precizat că tehnicianul mai are o ofertă din partea grecilor de la Paok Salonic de 800.000 de mii de euro, superioară celei din Ghencea, care este de doar 600.000 de mii de euro.

Cu toate acestea Boloni neagă orice interes venit din partea Stelei şi susţine că nu a vorbit cu nimeni din Ghencea. "Nu am cum să accept o propunere a Stelei pentru că nu exista. Până la această ora nu există nicio propunere de a fi antrenor la Steaua", a precizat acesta.

Ladislau Boloni a mai fost curtat de Steaua şi în trecut dar a declinat oferta din motive financiare. În cele din urmă a ajuns să pregătească pe RC Lens din Franţa, cu care a retrogradat în liga a doua la finalul acestui sezon.

Citeşte şi:

Boloni, pe lista lui Becali pentru a prelua Steaua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel