Bea apă cu lămâie în fiecare dimineaţă. Beneficii pentru organism
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Știm cu toții că lămâia are multe proprietăți, dar știm cu adevărat care sunt acestea? Pentru a putea profita la maxim de acest fruct, vă vom vorbi despre proprietățile sale și de ce ar trebui să beți apă cu lămâie în fiecare dimineață.

Lămâia este foarte bună pentru sănătate, deoarece conține proprietăți antibacteriene și ajută la întărirea sistemului imunitar. Este, de asemenea, un mare aliat al dietelor, deoarece ajută la pierderea în greutate.

După cum știm cu toții, lămâia are vitamina C, dar pe lângă aceasta este bogată în magneziu, calciu și pectină. Lămâia, datorită acestor proprietăți, este foarte bună pentru a lupta împotriva tuturor tipurilor de infecții.

Cum se prepară apa cu lămâie



Vom folosi apa caldă pentru a pregăti această băutură, deoarece organismul o poate procesa mai ușor. Odată ce aveți apă, serviți-o într-o ceașcă și adăugați o lămâie proaspătă stoarsă. Această băutură trebuie consumată dimineaţa, pe stomacul gol. 

Avantajele consumului de apă cu lămâie dimineața

Vă va ajuta să vă mențineți greutatea.

Vă veți simți mai bine pe parcursul zilei. 

Vă va ajuta să aveți o respirație mai bună.

Vă recomandăm să vă spălați dinții înainte de a bea această băutură, deoarece lămâia împreună cu periajul dentar pot deteriora smalțul dinților, fie vă spălați înainte, fie așteptați o oră pentru a vă spăla după ce ați băut băutura.

Vitamina C este foarte bună pentru a ajuta corpul să se vindece mai repede, fie de răni, fie de alte probleme. De asemenea, este foarte bună la ameliorarea stresului și a stării generale a bolii.

Îmbunătățește aspectul pielii.

Apa cu lămâie este o băutură alcalinizantă, care va ajuta la scăderea nivelul acidității în sânge, evitând astfel apariția multor boli.

Ajută la menținerea sănătății tractului urinar.

Îmbunătățește digestia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel