Data publicării:

Băutura minune pe care Sofia Vicoveanca o consumă în fiecare seară pentru a sta departe de răceală. La 82 de ani e sănătoasă tun!

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook Sofia Vicoveanca
foto: Facebook Sofia Vicoveanca
Sofia Vicoveanca a dezvăluit rețeta băuturii miraculoase pe care o consumă înainte de culcare care, spune ea, are proprietăți uimitoare pentru susținerea sistemului imunitar.

Înainte de somn, Sofia Vicoveanca obișnuiește să savureze o băutură cu proprietăți "magice" pentru susținerea sistemului imunitar. Artista preferă să utilizeze metode naturale pentru a se menține sănătoasă la 82 de ani. „Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, pentru ego.ro.

Aceasta a mai spus și ce metodă folosește pentru a preveni răgușeala. „Pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Amatoare de crudități

Sofia Vicoveanca e atentă și la aspectul ei și, deși are o vârstă, alege să mănânce sănătos, se ferește de grăsimi și prăjeli și preferă fructele și legumele. „Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănânc brânză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film”, declara în presă în urmă cu ceva timp.

Sofia Vicoveanca nu bea cafea pentru că are tensiunea mare. În schimb, preferă oricând un cappuccino cu mult lapte sau un ceai.

Așa arată Sofia Vicoveanca când nu este pe scenă:

foto: Faceook, Sofia Vicoveanca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel