Data publicării:

Bătaie între poliţişti: un agent, reţinut de colegii săi

Autor: Mircea F. Cristian | Categorie: Stiri
WhatsApp
Poliţistul din Şimleu Silvaniei care şi-a bătut un coleg, marţi, după o petrecere la un restaurant din localitate a fost reţinut, miercuri, sub acuzaţia de tentativă la infracţiunea de omor, el urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

'Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj aduce la cunoştinţa opiniei publice că, în dosarul nr. 12/P/2018, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul O.I.A., agent principal de poliţie la Poliţia Oraşului Şimleu Silvaniei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor (...) asupra victimei G.M.D., agent de poliţie la aceeaşi unitate de poliţie, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj', se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Potrivit aceleiaşi surse, faţă de inculpat s-a dispus, miercuri, măsura reţinerii preventive pe o perioadă de 24 ore. 'În interiorul celor 24 de ore de reţinere, inculpatul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile', a declarat joi, pentru Agerpres, Crin Bologa, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Conform unor surse judiciare, un poliţist a fost agresat marţi după-amiază, la un local din Şimleu Silvaniei, de un coleg al său, la o petrecere organizată după bilanţul anual al instituţiei. Cel agresat a suferit mai multe lovituri, în special în zona feţei, fiind transportat mai întâi la spitalul din Şimleu Silvaniei, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Victima a fost ulterior transportată la un spital din Cluj Napoca, cu plăgi la nivelul piramidei nazale, echimoze la nivel frontal, cu posibilă fractură de craniu.

[citeste si]

"La ora 00:45, victima a fost preluata cu o ambulanta cu medic de la Spitalul din Simleu si transportata la UPU Zalau. Barbatul a suferit politraumatisme prin agresiune, traumatism cranio-facial, traumatism toracic cu pneumotorax - coaste rupte, iar aerul iesea din plaman in interior. Pacientul era practic desfigurat la fata", a spus purtatorul de cuvant de la Ambulanta Salaj, Liviu Varga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel