Băsescu, ironie după accidentul din București: Au venit cu trupele DIAS să mă ia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (Traian Băsescu)
Sursă foto: Facebook (Traian Băsescu)
Traian Băsescu a oferit detalii despre accidentul provocat duminică în Capitală.

”Au venit cu trupele DIAS să mă ia! Sunteți cumva conducător auto? Prima dată când loviți o oglindă să mă sunați ca să știți ce aveți de făcut!”, i-a spus ironic Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică, prezentatoarei Simona Gheorghe, duminică seară, la România TV.

”Doamnă, povestea este în felul următor: Eram la intersecție. Am intrat pe breteaua de la semafor, ca să ies în bulevard că aveam treabă și am acroșat o oglindă. Eu am stat la fața locului aproximativ o oră ca să găsesc proprietarul mașinii sau conducătorul auto. Curtea era închisă, cu lacăt pe ușă. Am trimis pe cineva să întrebe la un restaurant de alături dacă știe a cui e mașina. Nu a știut nimeni. Apoi, m-am dus la birou. Am redactat un mic bilețel și m-am întors la locul accidentului. L-am pus în parbriz și m-am dus la Poliție ca să declar accidentul.”, a mai spus Traian Băsescu.

Amintim faptul că Traian Băsescu a provocat, duminică dimineață, în jurul orei 10.30, o tamponare ușoară cu un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 2 din București.

Băsescu riscă să fie sancționat

Fostul președinte a mers să raporteze accidentul la Brigada Rutieră, pentru a soluționa aceste aspecte, potrivit legii. Șoferul Traian Băsescu riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și cu o amendă în valoare de 590 de lei, după ce victima acestui accident se va prezenta la Biroul de Accidente Ușoare. 

De asemenea, Traian Băsescu a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost 0.

Citește și - Traian Băsescu și-a găsit apartament. Luni ar putea fi dat afară din casă: Și ce dacă veți vedea imaginile astea?

Traian Băsescu și familia sa au avut la dispoziție 60 de zile pentru a se muta din vila de protocol de care beneficia gratuit, în calitate de fost șef de stat. Luni se împlinește termenul de evacuare.

„Aștept luni, de la RA-APPS, somația de evacuare din casă. Se împlinește termenul. Am plătit prima rată la apartament. Am contract de vânzare-cumpărare. Următoarele rate le voi plăti conform înțelegerii legat de scandența unor titluri de stat pe care le-am achiziționat cu mai mult timp în urmă. În niciun caz, acel apartament nu este locuibil începând de mâine”, a zis Traian Băsescu. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel