Băsescu îl ia la mișto pe Ponta pentru poza de pe Facebook cu Regele Mihai
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta_si_regele_mihai_84894100
ponta_si_regele_mihai_84894100

Președintele Traian Băsescu l-a ironizat pe Victor Ponta pentru gafa echipei premierului privind poza de pe Facebook cu Majestatea Sa Regele Mihai, declarându-se mirat că șeful Guvernului nu a pus și "o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmisegetuza".

[caption id="attachment_404840" align="alignleft" width="640"] Foto: Casa Regală[/caption]

"La începutul anului 2013 Victor Ponta avea, dacă luăm casa de sondaje a domnului Dâncu, 51% încredere, în decembrie a terminat cu 41%. Nu e fericirea atât de mare să încerci să jonglezi între adevăr şi mi nciuna cu tentaţia de a păcăli populaţia, mai devreme sau mai târziu se răzbuna, ca şi gafele am luat masa cu regele Mihai. Mă mir că nu a pus şi o poză cum a luat masa cu regele Decebal, după ce a fost la Sarmisegetuza", a spus Băsescu, luni, la B1 Tv.

Echipa lui Victor Ponta a publicat pe Facebook-ul premierului informația potrivit căreia șeful Executivului a luat masa cu familia Regală, de sărbători, la Săvârșin, eveniment la care a participat și Regele Mihai. Prim-ministrul a explicat ulterior că poza atașată postării, care îl înfățișa pe el alături de Majestatea Sa, este una mai veche, precizând că Regele Mihai nu a fost prezent la acel eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel