Băsescu: Fac apel la Ponta să nu mai terfelească CSAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la B1 TV, că premierul Victor Ponta vorbește de dragul de a vorbi și că așteaptă să depună la Consiliul Superior al Apărării o strategie privind situația din Ucraina.

"Mi-e foarte greu să găsesc motivațiile acestor declarații ale premierului. Vorbește de dragul de a vorbi. Aștept să depună guvernul strategia pentru a fi analizată de membrii CSAT, după care poate fi convocat. Ponta nu a depus niciun fel de strategie la CSAT. Aștept să depună o strategie la CSAT în noaptea asta, iar eu de mâine dimineață anunț în fiecare zi dacă a fost depusă sau nu", a afirmat președintele.

"Fac un apel la Victor Ponta să nu terfelească și această instituție. Face doar propagandă electorală și mă tem că poate introduce această temă de securitate națională într-o dezbatere electorală derizorie. Nu voi permite așa ceva", a precizat el.

"Plus că elegant era să mă sune: "Dle președinte, am următoarele frământări metafizice și aș dori să le prezint CSAT-ului. CSAT nu e club de dezbatere și eu nu mă joc și nici nu o să compromit CSAT ", a completat șeful statului.

"Dacă premierul doreşte să introducă, un regim de urgenţă această temă, trebuie să depună documentul. Pentru că altfel, de ce venim", a mai spus Traian Băsescu.

Citește și: Gâdea, Ursu și Badea îl reclamă pe Băsescu la CCR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel