Băsescu continuă să învrăjbească românii: ”La Focşani e mai mult respect ca la Iaşi pentru Ziua Unirii”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
traian basescu la iasi, de ziua unirii
traian basescu la iasi, de ziua unirii

”Cuza cel mare, Băsescu-dezbinare” au strigat ieşenii care l-au huiduit pe şeful statului cu ocazia festivităţilor de 24 ianuarie. La Focşani, preşedintele Traian Băsescu i-a confirmat pe protestatari, făcând clasificări jignitoare pentru ieşeni.

Când a fost întrebat dacă e mulțumit de primirea care i s-a făcut la Focșani, unde elevii de liceu au chiuit în stil majoretă la discursul prezidențial, Traian Băsescu a spus: ”Știam că aici e mai mult respect pentru Ziua Unirii”.

În tribuna din Focșani a fost și senatoarea Sorina Plăcintă, fosta ministră a Tineretului, care deține mai multe afaceri în zonă, inclusiv fabrica de confecții unde au fost croite robele de absolvire în care au fost îmbrăcați elevii de liceu.

Așa zisa horă populară la care a participat șeful statului a fost, în realitate, alcătuită din câteva persoane, mulțimea izbindu-se de zidul sepepiștilor care au făcut imposibil accesul participanților în preajma președintelui.

Oricum, presa portocalie are ocazia să echilibreze situația, compensând huiduielile de la Iași cu hora din Focșani și declarând că românii continuă să-l iubească pe Băsescu.

Citeşte şi:

Traian Băsescu, huiduit şi la Focşani

Traian Băsescu, huiduit la manifestaţiile organizate la Iaşi de Ziua Unirii – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel