Băsescu, chemat de instanţă să dea declaraţii în procesul împotriva lui Surupăceanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
băsescu
băsescu

Judecătoria Sectorului 5 a dispus, miercuri, ca preşedintele Traian Băsescu să fie citat în 18 mai, în dosarul în care şeful statului l-a dat în judecată pe deputatul PSD Mugurel Surupăceanu, pentru acuzaţiile aduse de acesta Preşedinţiei de favorizare a consumului de droguri uşoare.

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat, miercuri , că instanţa a acceptat solicitarea formulată de el pentru audierea preşedintelui Traian Băsescu, în cazul pe care preşedintele l-a deschis împotriva sa, scrie Mediafax.

Judecătorul a acceptat solicitarea formulată de Surupăceanu, astfel că a stabilit ca Traian Băsescu să apară în instanţă, pentru explicaţii suplimentare, pe data de 18 mai, la ora 13.00.

Deputatul PSD a precizat că a înaintat cererea de audiere a preşedintelui pentru ca acesta să dea explicaţii legate de acuzaţiile pe care el i le-a adus, respectiv că Preşedinţia ar fi fost implicată în favorizarea şi susţinerea consumului de droguri uşoare.

În urmă cu aproximativ un an, preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe deputatul PSD Mugurel Surupăceanu şi i-a cerut daune simbolice de un leu, pentru că a spus, într-o conferinţă de presă, că Guvernul şi Preşedinţia favorizează şi susţin consumul de droguri uşoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel