Baschet: NBA - Victorii pentru Philadelphia 76ers şi Portland Trail Blazers
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Echipele Philadelphia 76ers şi Portland Trail Blazers au reuşit să câştige meciurile disputate joi seara în play-off-ul campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), rămânând astfel în cursa pentru calificarea în finalele celor două conferinţe.

Sixers s-a impus pe propriul parchet, cu 112-101, în faţa canadienilor de la Toronto Raptors, restabilind egalitatea în această confruntare (3-3). Gruparea din Philadelphia, care a reuşit cea mai bună prestaţia sa din play-off-ul 2019, a dominat jocul de la un capăt la altul, având un avantaj de 15 puncte la pauză (58-43) şi de 24 de puncte în cel de-al patrulea sfert (93-69), înainte de a scoate de pe teren mai mulţi titulari.

Meciul decisiv se va disputa duminică, la Toronto, iar câştigătoarea va înfrunta în finala Conferinţei de Est formaţia Milwaukee Bucks, care a eliminat-o miercuri pe Boston Celtics, cu 4 victorii la 1. Trail Blazers a învins la rândul ei, cu 119-108, formaţia Denver Nuggets, în cea de-a şasea partidă din cadrul acestui duel, disputată la Portland, gazdele având în Damian Lillard cel mai bun marcator (32 de puncte). Soarta calificării va fi decisă, însă, în cel de-al şaptelea meci, care va avea loc duminică, la Denver.

Câştigătoarea acestei partide decisive va avea ca adversară în finala Conferinţei de Vest a NBA învingătoarea duelului dintre campioana en titre, Golden State Warriors, şi formaţia Houston Rockets. Warriors conduce cu 3 victorii la 2 înaintea celui de-al şaselea meci, programat vineri seara în Texas, la care 'Războinicii' nu vor putea conta pe cel mai bun marcator al lor, Kevin Durant (accidentat).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel