Baschet - NBA. Mandat de arest pentru DeMarcus Cousins, acuzat de ameninţarea fostei partenere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un mandat de arest a fost emis împotriva pivotului echipei Los Angeles Lakers, DeMarcus Cousins, acuzat că a ameninţat-o pe fosta sa parteneră de viaţă, au anunţat autorităţile din Mobile, Alabama, informează AFP. 

Pe site-ul internet al tribunalului municipal figura notificarea unei acuzaţii la adresa fostului jucător al echipei Golden State Warriors pentru hărţuire, fără alte detalii. Marţi, NBA şi Lakers au anunţat că vor face propria anchetă în acest caz, după publicarea pe site-ul specializat pentru celebrităţi TMZ a unei înregistrări în care un bărbat, prezentat ca fiind Cousins de către fosta sa parteneră Christy West, o ameninţă pentru că refuză să-i lase fiul să asiste la căsătoria sa.

'Eu te voi mai ruga o singură dată înainte de a trece la alt nivel. Pot să am copilul aici, te rog?'. Când femeia a refuzat, bărbatul a avertizat-o că îi va 'trimite un glonţ în cap'. Christy West a depus o plângere la poliţia din Mobile, unde locuieşte, şi a declarat pentru USA Today că s-a emis un mandat de arest împotriva jucătorului. Cousins, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract pe un an cu LA Lakers după ce a pierdut ultima finală NBA cu Golden State, dar s-a accidentat la un genunchi în cursul acestei luni, urmând să fie indisponibil mai mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel