Barna, dosar penal. Elena Cristian: ”DNA să vină să mă ia”, noul său slogan
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Dan Barna, liderul USR, are dosar penal la DNA, începând de luni, după ce această instituție s-a autosesizat în urma unor dezvăluiri din mass media.

În această fază, urmărirea se face 'in rem', se cercetează posibile fraude cu fonduri europene. Elena Cristian, redactor-șef la dcbusiness.ro, a comentat în platoul Realitatea Tv situația creată:

”A derula proiecte cu fonduri europene nu este nimic ilegal. Să sperăm că acest lucru se face cu respectarea cadrului legal. Doar că, în ultimul an, au fost mai multe anchete în presă în care s-a vorbit despre despre faptul că aceste sume atrase de companiile pe care le-a deținut Dan Barna, înainte de a intra în politică, se pare că nu au fost folosite în scopul pentru care au fost atrase. Este obligatoriu ca o astfel de anchetă să lămurească aceste lucruri, cu atât mai mult cu cât Barna este candidat la prezidențiale.” a spus Elena Cristian.

”Știu că însuși Dan Barna a cerut o anchetă în acest sens, neavând încredere în alte instituții ale statului, ci doar în DNA. Era chiar o glumă pe rețelele de socializare, cu Dan Barna care spunea că și-a schimbat sloganul de campanie electorală 'DNA să vină să ma ia', făcând referire la cerința de a i se deschide dosar și a clarifica orice acuzație. Sperăm ca lucrurile să se clarifice până la data alegerilor”, a mai spus jurnalista DC Business.

”Văd și o problemă de moralitate și sper să se rezolve cât mai repede, pentru că dacă se întâmplă ca Barna să ajungă președinte și să aflăm că a greșit, atunci e prea târziu”, a încheiat Elena Cristian, luni sera, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel