Barcelona, situaţie economică "foarte dificilă". Mesajul lui Xavi pentru suporterii clubului
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a vorbit miercuri despre resursele limitate ale clubului catalan.

"Da, vom încerca (un mercato reuşit - n. r.). Cred că suporterul Barcelonei trebuie să înţeleagă că situaţia este foarte grea. Situaţia este complicată, mai ales din punct de vedere economic, pentru a rivaliza cu cei mai puternici adversari, cum este Real Madrid în Spania sau cum sunt alţii în Europa", a spus Xavi înaintea meciului din La Liga, de joi de la Almeria.

"Avem o situaţie economică care nu are nimic de-a face cu cea de acum 25 de ani, când antrenorul venea şi spunea: 'Îl vreau pe acesta, pe acesta, pe acesta şi pe acesta...' Nu mai este cazul astăzi. Nu mai este cazul şi, prin urmare, nu avem condiţiile pe care le au alte cluburi care au situaţii de fair-play foarte avantajoase sau situaţii economice mult mai bune decât avem noi", a declarat fostul jucător internaţional.

"Asta e situaţia Barcei în acest moment"

"Suporterul Barcei trebuie deci să înţeleagă acest lucru. Eu înţeleg ca antrenor, am vorbit despre asta cu preşedintele, cu Deco şi ne vom adapta. Asta nu înseamnă că nu vrem să fim competitivi sau că nu vrem să luptăm pentru trofee, dar asta e situaţia Barcei în acest moment. Aşa că eu cred că suporterul trebuie să înţeleagă că avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de timp, dar vom încerca să facem lucruri bune pentru a fi competitivi", a adăugat tehnicianul echipei.

Barca este pe poziţia a doua a clasamentului, Real Madrid asigurându-şi de mai mult timp câştigarea campionatului, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel