Data publicării:

Barcelona învinge Valencia și se menține în cursa pentru titlu

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
FC Barcelona a câștigat duminică seara confruntarea din deplasare cu Valencia, scor final 2-3, menținându-se în lupta pentru câștigarea trofeului de campioană a Spaniei. Messi a ratat un penalty, și a marcat două goluri.

Valencia – Barcelona s-a încheiat 2-3 (0-0), duminică seara, într-un meci din etapa a 34-a din La Liga. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă, scorul fiind deschis de gazde, în minutul 50, prin lovitura de cap a lui Paulista. În minutul 57 Messi a ratat o lovitură de pedeapsă, apărată de portarul Jasper Cillessen, dar a marcat imediat după acea, șutând în poartă mingea recuperată din respingerea olandezului.

Griezmann a majorat la 1-2, în minutul 63, după care Messi a furnizat execuția meciului, marcând direct din lovitură liberă de la 23 de metri. Carlos Soler (Valencia) a replicat cu un șut de la distanță, reducând diferența (2-3, min. 83) și închizând totodată tabela de marcaj.

Barcelona este acum pe locul 2, la egalitate de puncte cu Real Madrid (74) și cu două mai puține decât Atletico Madrid, care este lider, cu 76 de puncte. Cu cele două goluri de duminică, Messi conduce detașat clasamentul golgheterilor, cu 28 de goluri, dar și pe cel al celui mai bun marcator din istoria clubului catalan, cu 668 de reușite în tricoul blaugrana, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel