Bărboianu îi blesteamă pe Mihai Stoica şi pe jucătorii stelişti
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fotbal
fotbal

Fundaşul dinamovist Ştefan Bărboianu, cel care a înscris în proprie poartă golul prin care Steaua a câştigat Cupa României, era cel mai trist fotbalist din lume.

Jucătorul speră să treacă cât mai repede peste acest moment nefericit din viaţa sa “Trebuie să îmi revin că dacă stau supărat îmi fac mai mult rău. Timpul înapoi nu pot să îl dau. Nu mă gândeam vreodată că o să trec prin aşa ceva pentru că nu ştiam cum e să iţi dai un autogol mai ales într-un asemenea meci. Ce nu te doboară te face mai puternic! Sper să mă facă mai puternic. Colegii au fost extraordinari, şi antrenorii, şi domnii Badea, Borcea, Săvulescu...”, a declarat Bărboianu pentru Sport.ro.

Bărboianu le-a transmis un mesaj ameninţător steliştilor care s-au bucurat de necazul său şi l-au ironizat. “MM şi alţi jucători de la Steaua, îmi scandau numele ironic la final şi îmi mulţumeau. E un Dumnezeu sus şi când le va fi lumea mai dragă îi va lovi!”, a spus dinamovistul.

Planurile lui Bărboianu sunt legate tot de Dinamo, deşi contractul său a expirat şi ar trebui să se întoarcă la Universitatea Craiove: “Îmi doresc să rămân la Dinamo şi să răzbun eşecul ăsta! În legatură cu Craiova, nu vreau să mă întorc şi să joc în Liga a 2-a... Asta o ştie şi Mititelu şi toată lumea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel