Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita a coborât de pe bloc după 14 ore. Amenința că se aruncă de la etaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un bărbat din Capitală a atacat-o pe iubita sa cu un cuţit, iar acum ameninţă că se aruncă de la etajul 8 al blocului din Sectorul 1 unde locuieşte. 

Update

Bărbatul a coborât de pe bloc după 14 ore. 

Știrea inițială

Totul a început duminică seară, însă intervenţia este încă în desfăşurare. 

”La data de 10 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor înţepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoştinţă a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebraţului.

La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, transmite Poliţia Capitalei, conform Digi24.

Cele două femei, împreună cu copii, au părăsit apartamentul, iar concubina bărbatului a fost dusă la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. A doua victimă a refuzat să primească îngrijiri medicale. 

Între timp, bărbatul s-a închis în apartament şi ameninţă că se aruncă de la etaj, motiv pentru care la faţa locului sunt prezenţi şi negociatorii Poliţiei Capitalei, dar şi pompieri din cadrul ISU-BIF. 

Ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi copii au părăsit apartamentul. Concubina bărbatului a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul s-a închis în apartament şi ameninţă că se aruncă de la etaj".

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB, mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel