Bărbatul care și-a înjunghiat finul a fost plasat sub control judiciar
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sucevean plasat sub control judiciar, după ce și-a înjunghiat finul / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Sucevean plasat sub control judiciar, după ce și-a înjunghiat finul / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Bărbatul care și-a înjunghiat finul, la Suceava, a fost reținut 24 de ore și apoi plasat sub control judiciar.

Petru-Dănuț L., bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Putna, care și-a înjunghiat finul în vârstă de 16 ani, în urma unui conflict iscat din senin, a petrecut doar 24 de ore în arest, deși este pus sub acuzare pentru tentativă de omor, scrie Monitorul de Suceava.

Procurorul de caz a considerat că având în vedere cum s-au petrecut lucrurile inculpatul nu este un pericol public, astfel că, la expirarea ordonanței de reținere, bărbatul a fost lăsat să plece acasă, sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Bărbatul a fost cercetat inițial pentru comiterea infracțiunii de ”loviri sau alte violențe”, dar ulterior, după consultarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în „tentativă de omor”.

Incidentul care a dus la reținerea lui Petru-Dănuț L. s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, chiar la locuința acestuia. Finul agresorului, Ionuț-Adrian A., și un alt prieten, Cristian-Marian G., au mers la locuința lui, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, gazda, aflată în stare avansată de ebrietate, a reclamat că i s-ar fi furat niște bani.

Cearta care a urmat a degenerat rapid, iar bărbatul a scos din buzunar un briceag de dimensiuni mici, cu care și-a tăiat finul, provocându-i o plagă de circa 2-3 centimetri.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel