Data publicării:

Bărbatul care s-a legat cu cătuşe de şina de la metrou a ajuns la spital. A fost și amendat

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Bărbatul care s-a legat cu o pereche de cătușe de șina de tren din stația de metrou Piața Unirii 2 a fost reținut și, ulterior, dus la o unitate medicală de intervenție.

Angajații din cadrul Serviciului de Poliție Metrou au observat, în jurul orei 11:30, într-o stație de metrou, un bărbat care s-a aventurat pe calea de rulare și a decis să se lege cu o pereche de cătușe de șina de tren.

 "Poliţiştii, împreună cu un echipaj din cadrul ISUB-IF şi o echipă din cadrul Metrorex, au procedat la desfacerea cătuşelor, persoana în cauză fiind imobilizată şi condusă la sediul subunităţii, în vederea identificării", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, Agerpres.

Dat fiind faptul că individul, în vârstă de 38 de ani, se manifesta într-un mod agitat și agresiv, s-a decis să fie transferat la o unitate medicală specializată pentru a primi îngrijiri adecvate. Pe lângă aceasta, bărbatul în cauză a primit o sancțiune contravențională conform prevederilor Legii 150/2005 referitoare la călătoria cu metroul.

"Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul de Poliţie Metrou, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt", arată sursa citată.

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată marţi, la ora 11:47, după ce persoana imobilizată a fost scoasă din calea de rulare. Trenurilor de metrou au circulat în sistem pendulă pentru aproximativ 30 de minute între staţiile Eroii Revoluţiei şi Universitate, linia 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel