Bărbatul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar, cercetat în libertate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
alpinism utilitar
alpinism utilitar

Bărbatul care era să ucidă un alpinist utilitar, după ce i-a tăiat, de nervi, coarda de susţinere, e cercetat în libertate. Chiar dacă, spun vecinii, gestul său şocant e unul premeditat. Se certa de mai multă vreme cu muncitorii care îi murdăreau geamurile şi pereţii. Dar nimeni nu l-a crezut capabil de aşa ceva. Între timp, alpinistul care s-a prăbuşit de la etajul trei e în stare bună. Medicii spun că e un miracol că trăieşte şi mai ales că nu va rămîne paralizat.

Imaginile cumplitei răzbunări au fost surprinse de un martor imediat după ce alpinistul s-a prăbuşit. În jurul lui s-au strâns zeci de locatari care au anunţat imediat poliţia şi salvarea. Barbatul furios a coborât şi el. Nu să îl ajute pe bărbat, ci să le spună senin poliţiştilor că el a tăiat coarda de susţinere, informează Antena 3.

Imediat după, însă, bărbatul a fost eliberat. Va fi cercetat în libertate. Iar încadrarea faptei depinde de numărul de zile de spitalizare a alpinistului rănit. Ar putea fi pedepsit pentru vătămare corporală sau tentativă de omor. Oricum, nu părea să aiba vreo remuşcare, povestesc şi acum, şocaţi, vecinii. Chiar daca a tăiat frânghia de care era legata viaţa unui om.

Barbatul care a tăiat frânghia alpinistului are interdicţie de a părăsi localitatea în urmatoarele 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel