Data actualizării:
Data publicării:

Bărbatul care a sechestrat-o pe Melinda, minora din Sighetu Marmației, arestat preventiv pentru 30 de zile

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @BillionPhotos
FOTO: Freepik @BillionPhotos
Arest preventiv de 30 de zile pentru bărbatul care a sechestat-o pe Melinda, minora dispărută de acasă de aproape o săptămână.

Bărbatul care a sechestrat-o pe Melinda, minora din Sighetu Marmației, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a decis Judecătoria Sighetu Marmației. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este principalul suspect în cazul dispariției minorei de 13 ani, conform unor surse judiciare, scrie Agerpres.

Astfel, luni, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru posibil act sexual cu o minoră, fata fiind dată dispărută de acasă încă de săptămâna trecută.

”La sediul poliţiei a fost audiat (...) un bărbat în vârstă de 34 de ani, care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora.

Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

De asemenea, Direcţia pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism (DIICOT) a transmis marţi că părinţii minorei au depus în cursul lunii aprilie o sesizare în care menţionau găsirea în telefonul minorei de imagini indecente.

”În luna aprilie 2023, pe rolul DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş s-a înregistrat o cauză penală în care s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de un suspect minor cu privire la săvârşirea infracţiunii de pornografie infantilă, ca urmare a sesizării formulate de părinţii unei minore, potrivit cărora ar fi descoperit în telefonul fiicei lor anumite imagini cu conţinut indecent”, a precizat DIICOT.

Citește și: Polițistul care a găsit-o pe Melinda, fetița de 13 ani dispărută de o săptămână, dezvăluiri din "casa groazei": Era nespălată, după atâtea zile era vai şi amar de ea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel