Bărbatul care a profanat mormântul lui Arsenie Boca, declarații șocante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Bărbatul care a profanat mormântul lui Arsenie Boca a făcut câteva declarații halucinante.

După ce a fost încătuşat, el a mărturisit că Arsenie Boca i-a poruncit, în vis, să-l scoată din mormânt şi că a vrut să vadă cu ochii lui dacă părintele e sfânt şi dacă trebuie să fie canonizat.

"Sfântul Ardelului, Sfântul Mare Preacuvios părinte Arsenie Boca, mi-a poruncit în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, binecuvântată să fie împăraţia Tatălui, a fiului şi a Sfântului Duh. Preafericite parinte patriarch convoacă membrii Sfântului de urgenţă şi Sfântul aşteaptă să iasă afara din groapă. Te roagă tatăl, fiul şi Sfântul Duh", a strigat bărbatul, scrie România TV.

Mormântului lui Arsenie Boca a fost profanat vineri seara. În jurul orei 23.00, bărbatul a fost surprins de una dintre măicuţe în timp ce sapa la mormântul lui Arsenie Boca. Aceasta a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii şi jandarmii au sosit rapid la faţa locului, însă făptaşul a reuşit să dispară în noapte. Omul reuşise să sape o groapă de aproximativ 50 de centimetri. Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost prins şi a fost dus la audieri.

VEZI ȘI: Semn rău, la izvorul părintelui Arsenie Boca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel