Bărbatul acuzat de dubla crimă de la biserică, transferat la spitalul-penitenciar Jilava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay
Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay
Bărbatul acuzat că și-a ucis fosta iubită și pe copilul acesteia, lângă biserica din satul argeșean Drăghici, comuna Mihăiești, va fi transferat la spitalul-penitenciar Jilava, în stare de arest preventiv. 

Sever C., bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta iubită și pe băiatul ei, pe 16 mai, va fi transferat la spitalul-penitenciar Jilava în stare de arest preventiv. Tribunalul Argeş a confirmat măsura arestului preventiv, impusă până la cel puțin 15 iunie.

Individul va rămâne la spitalul-penitenciar Jilava până când starea de sănătate îi va permite să fie mutat într-un centru de detenție. 

El este acuzat că, pe 16 mai, și-a ucis fosta parteneră de viață, dar și pe copilul acesteia, lângă biserica din satul argeșean Drăghici din comuna Mihăiești. Femeia a depus plângere pentru amenințare în luna februarie, la Poliția Câmpulung.

Își anunțase intenția la Acces Direct

Bărbatul își anunțase intenția la emisiunea „Acces Direct”, în urmă cu câteva luni. 

În ianuarie 2021, între atacator și femeie a avut loc, în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, o confruntare și o tentativă de împăcare. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dubla crimă la biserică, în Argeș. Colonelul (r) Andrei Banu, despre misterul care a îngrozit România

El o acuza atunci de infidelitate și o amenința că o va ucide dacă îl părăsește. Bărbatul sublinia că nu glumește și că are în gând gesturi extreme în cazul în care va fi trădat. De asemenea, a recunoscut în direct că l-a amenințat cu moartea și pe băiatul de 15 ani. 

După dubla crimă, a încercat să se sinucidă 

VEZI ȘI: Mirela Vaida, înspăimântată de crima din Argeș: El a stat la un metru de mine. Mă aștept să mi se întâmple și mie

După dubla crimă, Sever C. a încercat să-și pună capăt zilelor. Polițiștii l-au imobilizat, iar el a ajuns într-un final la Spitalul Judeţean Argeş, unde a fost operat.

La momentul internării, bărbatul era infectat și cu SARS-CoV-2. El a fost aproape 10 zile hrănit printr-o sondă nazo-gastrică.

Testele pentru Covid-19 au ieșit negative la începutul acestei săptămâni și starea i s-a îmbunătățit.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Adevărul că Sever C. a refuzat de mai multe ori să coopereze cu medicii şi să semneze mai multe documente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel