Bărbații care plâng sunt de apreciat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Barbatii care plang sunt de apreciat
Barbatii care plang sunt de apreciat

În ciuda faptului că pare de necrezut, chiar și cei mai duri dintre bărbați plâng. Iar dacă motivele par nesemnificative pentru unele femei, din punctul lor de vedere sunt un factor declanșator.

Autor: Cătălina Tomescu

Pe bărbați nu îi vezi suspinând din orice fleac. Se descurcă în situații critice, reacționează cu calm în caz de pericol și, rar, își arată partea sensibilă. Așa cum lor li se pare de necrezut că femeile se vaită din aproape orice (un final fericit la film, o unghie ruptă, un lucru neînsemnat ce îi afectează întreaga dispoziție), la fel pe ei îi vezi plângâng sau înghițind în sec din motive aparent neimportante. Din ce cauză sunt ei introvertiți la acest capitol?

Cele mai multe femei se bazează pe bărbații din preajma lor. Ei reprezintă stâlpul lor de temelie, oamenii care le pot ajuta în orice moment de criză. Astfel, bărbaților le-a fost impus într-un anumit fel această idee, nepermițându-și să fie vulnerabili. Care sunt consecințele? În ciuda faptului că acest lucru îi întărește, frustrările neîmpărtășite se adună si momentul când vor fi dezvăluite va deveni destul de neplăcut pentru toți cei din jur, în special pentru bărbați.

Care este soluția? Este un lucru normal si demn de apreciat pentru ființa umană să aibă slăbiciuni și să și le arate. Reprezintă un risc ce poate fi asumat. A fi bărbat nu înseamnă a fi indestructibil sau impenetrabil, ci a avea puterea de a te ridica în momentul lovirii. Cele mai bune exemple în acest caz sunt pictorii (Pablo Picasso) si scriitorii (Edgar Allan Poe), ce și-au arătat slăbiciunile și sentimentele întregii lumi prin operele lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel