Bărbat ucis pe trecerea de pietoni de o șoferiță, în Câmpulung Moldovenesc
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un bărbat a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni / Imagine de Manfred Richter de la Pixabay
Un bărbat a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni / Imagine de Manfred Richter de la Pixabay
Un bărbat a fost ucis pe trecerea de pietoni de o șoferiță neatentă, în municipiul Câmpulung Moldovenesc. 

Un accident rutier cu final tragic s-a petrecut joi în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe artera principală, la trecerea de pietoni din zona fostei Filaturi, scrie Monitorul de Suceava. 

Un localnic în vârstă de 72 de ani a fost lovit în plin de un autoturism Skoda Octavia la volanul căreia era o femeie. Gigi R. a fost lovit violent și aruncat la aproximativ zece metri de locul marcat. Primele urme de frânare găsite de polițiști la fața locului sunt după locul impactului. Practic, șoferița nu l-a văzut pe pieton și l-a acroșat violent.

Martorii au relatat că o autoutilitară a oprit să acorde prioritate la trecerea de pietoni. Observând că i s-a dat prioritate, bărbatul s-a angajat în traversare. Din păcate, femeia aflată la volanul Skodei cu care venea de pe celălalt sens pur și simplu nu a văzut pietonul, lovindu-l cu partea stângă a mașinii.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, apoi o salvare de la Ambulanță. Personalul medical a încercat manevre de resuscitare în jur de 50 de minute, însă pentru Gigi R. nu se mai putea face nimic. Bărbatul a murit după toate probabilitățile în urma impactului. Pietonul suferise mai multe fracturi, inclusiv de bază de craniu.

Contactat de sursa citată, comisarul-șef Ionuț Epureanu a confirmat că din primele cercetări rezultă că pietonul era angajat regulamentar în traversare, pe locul marcat, și a fost acroșat mortal de autoturismul condus de o femeie în vârstă de 51 de ani, din Fundu Moldovei, care a frânat abia după impact.

Femeia va răspunde penal pentru ucidere din culpă.

Vezi VIDEO pe Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel