Bărbat înarmat în supermarket, la Sibiu. Conflict izbucnit de la masca de protecție
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Antena3
Captură Antena3
Un bărbat înarmat cu un cuțit a început să amenințe clienții, într-un supermarket din Sibiu. A fost nevoie de intervenție unui polițist și a unui jandarm.

Miercuri seara, în Sibiu, printr-un apel la 112, a fost sesizat faptul că un bărbat care refuză să poarte mască de protecție amenință cu un cuțit clienții unui magazin. La fața locului a intervenit un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm. 

Echipajul l-a imobilizat pe bărbat și a găsit asupra sa, pe lângă cuțit, și un baston telescopic. 

Ulterior, bărbatul a fost dus la sediul Poliției și sancționat cu 500 de lei. 

De asemenea, împotriva bărbatului, s-a depus o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Reacția IPJ Sibiu 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat la Antena3 că 'În jurul orei 20:15, aseară, agentul de pază al unui magazin a sesizat prin 112 IPJ Sibiu cu privire la faptul că un client refuză să poarte masca sanitară în incinta respectivei unități și, mai mult decât atât, are asupra sa un cuțit.'

'La fața locului s-a deplasat un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm, iar colegii mei, având în vedere că și asupra lor se manifesta violent, au fost nevoiți să procedeze la încătușarea acestuia. În urma controlului corporal efectuat, au găsit asupra lui atât un cuțit, cât și un baston telescopic.', a mai spus Luciana Lazăr. 

Întrebată de moderatoarea Andreea Dumitrache ce s-a întâmplat cu bărbatul, Luciana Lazăr a răspuns că 'a fost condus la sediul Poliției Muncipiului Sibiu, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii portului măștii sanitare, iar la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, împotriva bărbatului, s-a depus o plângere penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acest dosar este cercetat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.'

Tot la Sibiu, un polițist este acuzat de tortură, șantaj și complicitate la furt

Un polițist din județul Sibiu este cercetat într-un dosar care conține numeroase infracțiuni. Pe listă sunt luarea de mită, șantajul, tortura, lipsirea libertății și complicitatea la furt.

Polițistul este cercetat într-un dosar penal amplu. Pe listă sunt 6 infracţiuni de luare de mită, 4 infracțiuni de abuz în serviciu, 2 infracţiuni de purtare abuzivă, 2 infracţiuni de instigare la fals intelectual și câte o infracțiune de complicitate la furt, de șantaj, de instigare la abuz în serviciu, de uzurpare a funcției, de tortură și de lipsire de libertate în mod ilegal, scrie Mediafax. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel