Bărbat ÎN COMĂ, după o altercație cu JANDARMII. Ar fi făcut infarct după ce a fost încătușat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns în comă profundă la spital după ce ar fi fost implicat într-o altercație cu jandarmii.

Potrivit Mediafax, bărbatul de 50 de ani din Vatra Dornei și-a pierdut cunoștința după ce s-a opus încătușării, iar jandarmii au folosit materialele din dotare. 

Bărbatul a ajuns în comă profundă la spital. Medicii suspectează că bărbatul a suferit un infarct și au cerut să fie transferat cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul din Suceava, scrie sursa citată. 

Incidentul ce a dus la încătușarea bărbatului s-a petrecut în timpul unui spectacol de muzică populară. Tatăl unei fetițe de 12 ani a cerut ajutorul jandarmilor, acuzându-l pe bărbatul de 50 de ani că a atins-o indecent pe fiica sa. 

Ce transmite Jandarmeria 

”Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la spitalul din localitate” se arată într-un comunicat transmis presei de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.


În acest caz, Inspectoratul de Poliție Suceava a deschis o anchetă, verificări fiind efectuate și de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel