Bărbat găsit mort, cu un cuțit înfipt în ochi, la Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un bărbat a fost găsit mort, vineri seară, în locuința sa din județul Suceava. 

Descoperire macabră în satul Petia, comuna suceveană Bunești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit fără suflare în propria locuință. Mihai Ț. avea un cuțit înfipt în ochi și mai multe urme de violență pe corp. 

La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Mihai Ț. în vârstă de 63 de ani, era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice și locuia singur. Cadavrul a fost descoperit de un vecin, care a anunțat autoritățile.

În cauză a fost demarată o anchetă și se încearcă stabilirea relațiilor și legăturilor pe care bărbatul le-a avut în ultima perioadă, potrivit Monitorul de Suceava.

Un alt bărbat a fost găsit mort, vineri seară, în Mureș 

Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort într-un imobil din Târgu Mureş în care s-a produs un incendiu, informează IPJ Mureş.

Potrivit sursei citate, Poliţia a fost sesizată cu privire la incendiu vineri seara, în jurul orei 20,00. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaje din cadrul ISU Mureş, care au stins focul.

Trupul bărbatului a fost transportat la IML Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului, transmite Agerpres. 

VEZI ȘI: Două femei din Vaslui, mamă și fiică, au fost condamnate după ce au plănuit uciderea soțului uneia dintre ele

Curtea de Apel Iași le-a condamnat definitiv pe Maria B., în vârstă de 73 de ani, și pe fiica acesteia, Laura L., de 30 de ani, la câte doi ani de închisoare cu executare efectivă pentru încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni. Instanța s-a pronunțat pe 10 noiembrie în cazul celor două femei din Vaslui. 

Maria B. și Laura L. plănuiau uciderea soțului celei din urmă pentru a pune mâna pe averea lui. Persoana tocmită de cele două pentru a-l spânzura pe Gheorghe L., de 40 de ani, s-a speriat și a anunțat Poliția. Astfel, femeile au ajuns să discute planurile cu doi polițiști sub acoperire. 

Femeile originare din satul Măscurei, comuna vasluiană Pogana, i-au oferit unui văr 5.000 de lei pentru a-l ucide pe soțul tinerei. Ele ar fi vrut ca Gheorghe L. să fie dus și spânzurat în pădure. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel