Bărbat bătut şi aruncat în fântână, găsit mort după o lună
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un bărbat de 39 de ani bătut și aruncat într-o fântână din localitatea Ipotești, județul Botoșani, a fost găsit mort la aproape o lună de la incident.

Politiștii botoșăneni anunță, vineri seara, că în urmă cu cinci zile au fost anunțați despre gasirea cadavrului unui bărbat de 39 de ani într-o fântână din Ipotești.

A fost deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă, iar din verificări s-a stabilit că bărbatul a fost bătut de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoștea și cu care ar fi băut în noaptea de 23/24 octombrie 2020. Din cercetări a rezultat că între victimă și cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, tinerii aplicându-i mai multe lovituri, după care l-ar fi aruncat-o în fântână.

Astfel, a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate pentru omor. Vineri au avut loc percheziții la locuințele celor doi suspecți, fiind ridicate „mai multe mijloace materiale de probă”.

De asemenea, au fost depistați cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la audieri. Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore, iar celălalt a fost plasat sub control judiciar, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel