Barack Obama, umilit de Michelle Obama la TV: 'Va trece peste asta'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Michelle Obama l-a umilit, într-un show TV, pe Barack Obama, potrivit Daily Express. 

Aceasta a spus despre viitoarea carte pe care o va lansa Barack Obama că va trebui să 'treacă peste' dacă Oprah Winfrey refuză să îi adauge cartea în clubul ei celebru. Fosta Prima Doamnă a dezvăluit că Barack a ratat 'toate lucrurile bune' în scrierea sa. Ea a mai susținut că ea și Barack se vor 'lupta' pentru anecdote. 'De când a fost lansată prima mea carte, el a pierdut toate lucrurile bune.' a mai spus Michelle.

Cu toate acestea, atunci când prezentatorul a întrebat-o pe Michelle dacă va exista o 'ruptură' între Oprah și Barack dacă nu îi va include cartea în clubul ei, Michelle a răspuns în glumă că s-ar putea să-i rănească acestuia sentimentele, dar va trece peste asta. Prezentatorul TV, Jimmy Kimmel, a interogat-o pe Michelle și despre cum a fost șomajul după ce a părăsit Casa Albă acum mai bine de un an. Răspunsul a fost sub forma unei glume, spunând că cei doi foști șefi de stat au devenit acum plictisitori și le-a scăzut stima de sine.

De asemenea, Michelle a dezvăluit în cartea ei că i-a oferit un ultimatum surprinzător lui Barack în momentul când a devenit președinte și a început să călătorească mai des în străinătate. Ea a dezvăluit că i-a spus că preferă să corespondeze prin scrisori, nu prin intermediul telefonului, spunând că fostul președinte ar trebui să se modernizeze folosind tehnicile de comunicare din secolul al 21-lea.

Într-un alt interviu pentru Gayle King, gazdă CBS, Michelle a  mai mărturisit și despre căsătoria cu Barack, care nu ar trebui să fie văzută de tineri drept un exemplu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel