Barack Obama, fotografia care a TOPIT internetul. 3,5 milioane de aprecieri în doar câteva ore: Iubirea mea...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Barack Obama
Foto: Instagram Barack Obama
Barack Obama a topit internetul cu o fotografie de ziua lui Michelle Obama.

Cunoscut ca fiind un soț ideal, Barack Obama a postat un mesaj cu adevărat emoționant pentru soția sa, Michelle, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Michelle Obama a împlinit pe 17 ianuarie vârsta de 58 de ani. 

"La mulți ani, Michelle. Iubirea mea, partenera mea, cea mai bună prietenă a mea", a scris Barack Obama pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei care a topit Internetul.

Barack Obama este cunoscut pentru fotografiile de familie pe care le publică pe rețelele de socializare în fiecare an de ziua soției sale. Imaginea de anul acesta i-a impresionat pa admiratorii cuplului, care au reacționat la postarea fostului președinte american.

Imaginea în care Barack Obama o sărută pe Michelle Obama a atras peste 3,5 milioane de aprecieri doar pe Instagram.

"A venit dulcele 58! Vă mulțumesc mult pentru revărsarea voastră de dragoste. Indiferent dacă ai trimis mesaje, e-mail sau ai postat pe rețelele de socializare, fiecare mesaj de ziua mea de naștere pe care l-am primit astăzi a însemnat mult pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare că am atât de mulți oameni care mă încurajează. Aștept cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă anul care vine", a scris Michelle Obama, alături de un videoclip în care dansează lângă tort.

Michelle și Barack Obama, despre divorț

Cuplul Michelle și Barack Obama este extrem de iubit și apreciat de lumea întreagă, dar puțini știu că în spatele unui mariaj de invidiat, au existat și câteva probleme. 

În noua sa carte, "A Promised Land", publicată pe 17 noiembrie 2020, fostul președinte american povestește despre presiunea la care a fost supusă căsnicia lor în timpul celor două mandate pe care le-a avut. 

Fostul preşedinte american a dezvăluit că, deşi soţia sa, Michelle Obama, avea succes şi era cunoscută în întreaga lume, era nefericită la Casa Albă.

Barack Obama, dezvăluire

"Am continuat să simt o tensiune la ea, destul de subtilă, dar constantă", a scris Barack Obama.

"Era ca şi cum, în timp ce eram îngrădiţi între pereţii de la Casa Albă, toate frustrările ei deveneau mai evidente pe măsură ce eu eram tot mai absorbit de munca mea şi familia noastră era tot mai expusă criticilor de tot felul şi atacurilor. Până şi prietenii noştri şi membrii familiei noastre puneau rolul ei pe plan secund. Şi toate astea au afectat-o pe Michelle.

Erau nopţi în care stăteam întins lângă Michelle în întuneric şi mă gândeam la zilele în care totul părea mai simplu între noi doi, zâmbetul ei era mult mai constant şi dragostea noastră era mai puţin îngreunată şi m-am înfiorat la gândul că acele momente era posibil să nu se mai întoarcă niciodată", a completat el, citează okmagazine.ro

Michelle Obama, titlul "cea mai admirată femeie"

Michelle Obama a primit titlul "cea mai admirată femeie" din Statele Unite pentru anul 2019, potrivit unui sondaj realizat în luna decembrie, iar cartea publicată în anul 2018, "Becoming", a fost un best-seller absolut.

Michelle Obama s-a retras din politică

Michelle Obama a decis că vrea să se retragă din viața politică. Fosta Primă Doamnă a SUA s-a implicat intens în campania de susţinere a președintelui Joe Biden, iar acum vrea să petreacă mai mult timp cu familia și să se ocupe de activitățile din cadrul fundației pe care o conduce alături de soțul ei, Barack Obama. 

Chiar dacă a părăsit Casa Albă în urmă cu câțiva ani, Michelle Obama nu a renunțat de tot la responsabilităţile politice.

Aceasta a făcut dezvăluirea într-un interviu, acolo unde a mai spus că își dorește să formeze o nouă generaţie de tineri care să poată reprezenta cu mândrie "liderii de mâine". 

"Această perioadă mi-a dat înapoi acele momente pierdute cu fetele care ar fi trebuit să părăseacă demult cuibul. Ei bine, s-au întors!", a spus Michelle Obama într-un interviu pentru E People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel