Urmărește emisiunea live
Barack Obama a anunțat că are Covid-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram Barack Obama
Foto: Instagram Barack Obama
Al 44-lea președinte american, Barack Obama, a anunțat că este pozitiv la coronavirus.

„Tocmai ce-am primit rezultatul pozitiv la Covid-19. Am avut mici dureri în gât de vreo două zile, dar în afară de ele mă simt bine. Michelle și cu mine suntem recunoscători că suntem vaccinați și cu doza a treia. Ea are rezultat negativ. Este totuși un semnal bun că, chiar dacă numărul de cazuri scade, ar trebui să vă vaccinați cu toate dozele dacă nu ați făcut-o deja pentru a preveni simptome mai grave și pentru a nu le da și altora Covid-19”, se arată într-un mesaj postat de politicianul american pe pagina sa de Facebook, duminică seara.

Barack Obama a topit internetul cu o fotografie de ziua lui Michelle Obama

Cunoscut ca fiind un soț ideal, Barack Obama a postat un mesaj cu adevărat emoționant pentru soția sa, Michelle, cu ocazia zilei sale de naștere. Michelle Obama a împlinit pe 17 ianuarie vârsta de 58 de ani. 

„La mulți ani, Michelle. Iubirea mea, partenera mea, cea mai bună prietenă a mea", a scris Barack Obama pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei care a topit Internetul.

Barack Obama este cunoscut pentru fotografiile de familie pe care le publică pe rețelele de socializare în fiecare an de ziua soției sale. Imaginea de anul acesta i-a impresionat pa admiratorii cuplului, care au reacționat la postarea fostului președinte american.

Peste 5 milioane de aprecieri a strâns fotografia de pe Instagram

Imaginea în care Barack Obama o sărută pe Michelle Obama a atras peste 5 milioane de aprecieri doar pe Instagram.

"A venit dulcele 58! Vă mulțumesc mult pentru revărsarea voastră de dragoste. Indiferent dacă ai trimis mesaje, e-mail sau ai postat pe rețelele de socializare, fiecare mesaj de ziua mea de naștere pe care l-am primit astăzi a însemnat mult pentru mine. Sunt atât de recunoscătoare că am atât de mulți oameni care mă încurajează. Aștept cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă anul care vine", a scris Michelle Obama, alături de un videoclip în care dansează lângă tort.

VEZI ȘI: Premieră în SUA. O femeie afro-americană, numită de Biden la Curtea Supremă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel