Data publicării:

Bănescu, mesaj despre protestul de la Ministerul Sănătății: Cetățeni încleștați în lupte greco-romane cu Marea Resetare

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, și-a exprimat punctul de vedere față de protestul de la Ministerul Sănătății.

Într-o postare pe Facebook, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, a transmis un punct de vedere privitor la protestul care a avut loc astăzi la Ministerul Sănătății.

„O societate în care cetățeni, nu neapărat turmentați, se încaieră cu autorități care încearcă să le protejeze viața,

în care populismul îmbrăcat tricolor luptă în stradă cu fantome și fantoșe ieșite din ceața conspiraționismului insomniac,

în care alți cetățeni ce nu se lasă atât de ușor prostiți sunt încleștați în lupte greco-romane cu Marea Resetare,

o societate care ignoră sau tolerează exact ce o infestează, e una care are imensa șansă să (re)descopere creștinismul sobru, nu sumbru, blând, nu bolând, urban, nu viran, realist, nu paseist, ortodox, nu ortodoxist, demofil, nu populist“, a scris Vasile Bănescu.

CITEȘTE ȘI       -      Mircea Badea, reacție privind imaginile zilei de la Ministerul Sănătății

Câteva sute de persoane, printre care și mulți membri și simpatizanți AUR, au participat astăzi la un protest în fața Ministerului Sănătății față de „vaccinarea obligatorie“. Totuși, nicio prevedere privitoare la obligativitate nu se regăsește în Strategia Naţională de Vaccinare.

CITEȘTE ȘI      -      Cezar Avrămuță a coborât, după mai multe ore, de pe clădirea Ministerului Sănătății / Primul mesaj al Stegarului Dac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel