Banciu spune cum a cucerit-o Tuncay Ozturc pe Andreea Marin
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Radu Banciu a vorbit despre relaţia dintre Andreea Marin şi fizioterapeutul turc Tuncay Ozturc. Banciu a spus că Andreea Marin s-a dus la fizioterapeut pentru a-şi trata problemele pe care le avea la coloană.

 "S-a dus Andreea la Istanbul cu coloana făcută franjuri, după câte bătăi a îndurat de la soţul ei, iar turcul, fermecător ca Suleyman, a întins-o pe masă şi a început să-i maseze coloana vertebrală. El ce să ştie despre ea, nimic. Tot ce ştia despre România e că toate rudele lui au shaormerii la noi. A masat-o aşa, pe coloana vertebrală, până a ajuns la gleznă. Ea, foarte bolnavă, imediat şi-a dat seama că e un om excepţional, un deosebit. La sfârşit a apărut, uite-aşa, şi lumina între cei doi şi Andreea s-a vindecat", a spus Radu Banciu.

 "Când am văzut-o intrând în spital cu fetița ei, am observat-o de la distanță ca mamă și trebuie să spun că m-a impresionat căldura acestei relații. În familiile noastre acest sentiment este unul foarte profund, important. Apoi, am cunoscut-o și în relația cu pacienții români pe care îi însoțea la Acibadem să se asigure că vor fi bine până la capăt și am înțeles că avem același mod de a vedea lucrurile și aceeași dorință de a ajuta oamenii, pornită din suflet. Practic, relația noastra de astăzi are ca rădăcină această potrivire, felul în care vedem viața și rostul nostru este similar”, a spus Tuncay pentru Agenţia de Presă Mondenă, citat de b1.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel