Banciu, reacție după condamnarea lui Băsescu: Ce legătură are?
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reacția pe care a avut-o Elena Udrea, după condamnarea lui Mircea Băsescu la patru ani de închisoare.

"Elena Udrea a profitat și ea de acest moment. Toți sunt, bineînțeles, deplasați și absolut ridicoli. Și ea la fel ca cei de la Antenă... Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Deci Antenele l-au atacat pe Băsescu cu dosarul Voiculescu - nicio legătură cu ăsta. Explicați-mi și mie ce Dumnezeu de legătură să existe între dosarul ICA și Mircea Băsescu cu traficul lui de influență. Amândoi au primit condamnări importante, dar altă legătură?

Udrea sare la gâtul lui Klaus Iohannis - Fenomenal! - la chestiunea cu casele. Iarăși nicio legătură. Iohannis nu a știut să piardă și deși a avut o decizie definitivă, încearcă să o combată pe căi extraordinare. Ce legătură are cu dosarul ăsta? Ce legătură are cu faptul că el lua casele alea? E treaba instanței să demonstreze că nu are dreptate", a zis Radu Banciu în emisiunea sa de la B1 TV.

"Nu are nicio legătură cu Băsescu, nu e momentul să-i arătăm pe alții și nici să ne spună Antenele și Udrea ce-i de făcut", a mai afirmat Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel