Banciu a revenit cu un mesaj VIRULENT despre Vadim
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
După ce luni Radu Banciu a avut o reacție furtunoasă după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, acum realizatorul TV a revenit cu un mesaj virulent.

"Ne uităm peste presa de astăzi și vedem că într-adevăr... Corneliu Vadim Tudor a murit peste tot. Libertatea a scris un text cu un oarecare respect cu titlul: "A murit ultimul Tribun al poporului". Articolul se termină cu un: "Odihnească-se în pace". Nu-i cazul în această situație", a zis Banciu.

"Când nu știi să te desparți de cineva, problema este la tine, nu la el. A te face că ai uitat, a da-o creștinește în stânga sau în dreapta te desconsideră. Este o palmă morală pe care o primești. Moartea nu este o virtute. Cu toții ajungem acolo. Atunci când cineva care nu și-a făcut datoria față de țară, atunci când un om detestabil care s-a mânjit toată viața lui se duce pe lumea cealaltă... este firesc să-l însoțești așa cum merita. Este un principiu de bază... restul sunt povești. A veni și a spune că Vadim a fost un om remarcabil este o eroare grosonală. Vadim și-a bătut joc de țara lui în ultimul hal. Nu l-a pus nimeni pe Vadim să fie lingăul lui Ceaușescu", a mai spus Banciu.

"Ultima calomnie a fost despre Simona Halep și despre Ion Țiriac. Pe el l-a făcut curvar. Țiriac nu este căsătorit. Halep nu este căsătorită. Care este problema dacă ei ar fi avut o relație? Nu are cine să-l egaleze pe Vadim la mârlănie. Este incomparabil.", a adăugat realizatorul TV.

VEZI ȘI: Banciu, reacție FURTUNOASĂ după moartea lui Vadim 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel