”Băieți de oraș”. Roby Roberto, vedetă în presa internațională
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Roby Roberto ajunge vedetă în presa internațională. 

Codin Maticiuc este invitat special și în cel de-al patrulea episod, care va fi difuzat în această seară, de la ora 21:15. 

Roby Roberto, caracterul interpretat de Mihai Bendeac, este cel care pune la cale, cu mare ingeniozitate, un plan prin care-i să-i ia banii lui Codin Maticiuc, după ce-i urmărește acestuia toate mișcările pe rețelele de socializare.

Astfel, după mai multe peripeții, Roby Roberto îl dă în judecată pe Codin Maticiuc, cei doi ajungând într-un final și în fața magistraților.

Pentru a fi siguri că vor câștiga procesul, Malone și Roby Roberto angajează unul dintre cei mai buni avocați, căruia îi și povestesc despre planul pus la cale.

Ironia și comicul de situație fac însă ca acest proces să fie unul complet ieșit din tipare, Roby Roberto ajungând astfel în atenția presei, atât a celei din țară cât și a celei de peste hotare. Printre mesajele pe care le transmite prin intermediul jurnaliștilor britanici, el are unul și pentru mama copiilor lui, Daniela, căreia îi spune cât de mult o iubește. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel