Baia va fi parfumată timp de o săptămână: toți oaspeții vor dori să afle secretul
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Baia va fi parfumată timp de o săptămână, toți oaspeții  vor dori să afle secretul. Sursa foto: freepik.com
Baia va fi parfumată timp de o săptămână, toți oaspeții vor dori să afle secretul. Sursa foto: freepik.com
Pentru a preveni acumularea de germeni și bacterii, este esențial să ai o baie mereu curată și igienizată.

Nu ești mulțumit de odorizantele clasice, mirosul cărora se estompează prea repede? Prin urmare, trebuie să apelezi la alte soluții pentru a obține rezultatul dorit.

Cauți alternative la produsele chimice ale căror substanțe sunt uneori iritante și agresive? Ai noroc: îți vom dezvălui secretul pentru a-ți păstra baia proaspătă și parfumată timp de o săptămână întreagă, fără a cheltui practic vreun leu.

Arborele de jad va înflori și va parfuma toata casă, dacă este îngrijit corect. Iată ce trebuie să faci

Bicarbonatul de sodiu îți va parfuma baia. Îl folosești des pentru a îndepărta petele încăpățânate de pe haine sau de pe tigăi, dar știai că acest ingredient are și proprietăți mari de deodorizare? Astfel, bicarbonatul este deosebit de eficient pentru a  împrospăta baia. Într-adevăr, bicarbonatul va absorbi umezeala și, în combinație cu uleiurile esențiale, va elibera un parfum foarte plăcut, care poate dura o săptămână întreagă.

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu pentru a-ți parfuma baia?

Stropește chiuveta cu bicarbonat de sodiu. Adaugă puțin oțet alb, apoi câteva picături din uleiul esențial preferat. Cu un burete, freacă ușor zona murdar. Apoi clătește chiuveta și șterge-o bine cu o cârpă moale din microfibră.

Pune orez într-o sticlă de vin: trucul genial care îți face viața mai ușoară

Instantaneu, un miros plăcut va inunda întreaga cameră. Procedura este simplă și rapidă: în câteva minute vei deodoriza perfect baia, fără a folosi produse chimice scumpe. Drept bonus, vei obține un rezultat mai bun și de durată.

Tableta pentru mașina de spălat vase va dezodoriza toaleta. O altă metodă interesantă pentru a-ți parfuma permanent baia este să pui o tabletă pentru mașina de spălat vase în rezervorul vasului de toaletă. 

Care este beneficiul acestui truc? La fiecare golire a rezervorului, tableta se va dizolva și va lăsa un miros plăcut, care se va răspândi prin aer. Întreaga încăpere va fi umplută de un parfum delicat.

Dacă vrei sa intensifici mirosul, poți adăuga în apă câteva picături de ulei esențial sau puțin balsam. Tot ce trebuie să faci este să pui înapoi capacul pe rezervorul vasului de toaletă și să tragi apa.

Ține mereu hârtie igienică în dulap: soluția eficientă pentru o problemă neplăcută

Uleiul pentru bebeluși parfumează baia. În cele din urmă, această soluție uimitoare s-a dovedit a fi eficientă. Pentru a asigura curățenia și un miros plăcut în baie, poți aplica ulei pentru bebeluși pe pereții cabinei de duș pentru a-i curăța și pentru a îndepărta urmele de calcar.

De asemenea, pulverizează câteva picături de ulei esențial direct pe suprafețele din sticlă și șterge-le bine cu o cârpă din microfibră. Toată camera va mirosi frumos.

Iată, câteva metode naturale foarte simple, dar mai presus de toate eficiente, care vor împrospăta și parfuma baia. Mirosul se va menține chiar și o săptămână, iar oaspeții tăi vor fi plăcut surprinși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel