Bahmuțeanu, trasă la RĂSPUNDERE din cauza Oanei Lovin și Codruței Cerva. Replica ei: NU ERAM CU ELE! video
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 19 sep, 13:22
WhatsApp
FOTO AGERPRES
A fost dezbatere electorală la DC News.

Dan Bucura, candidatul independent la Primăria Sectorului 1, a întrebat-o pe Adriana Bahmuțeanu, contracandidata sa de la Partidul Ecologist Român dacă regretă că s-a dus să discute cu Clotilde Armand, la o acțiune electorală, în parc, asociindu-se în acel demers cu Oana Lovin și Codruța Cerva, cele două protestatare pe care le vedeți mai des în ultima vreme la mai multe manifestații.

”Nu regret. Mă aflam acolo și m-am gândit doar să o întreb pe doamna contracandidată de ce mi-a blocat, de două ori, candidatura. Mă fac arici când aud de tribunale! Am avut peste 200 de procese. Când m-am trezit că trebuie să merg din nou la tribunal pentru că m-a blocat Clotilde Armand, mi s-a părut de bun simț să o întreb ce are cu mine. În al doilea rând, voiam să o întreb de ce nu vrea să vină la nicio dezbatere televizată”, a zis Adriana Bahmuțeanu la DC News. 

”Nu am fost împreună cu acele doamne (n.r. - cu Codruța Cerva și Oana Lovin). Asocierea a fost întâmplătoare. Ne-am întâlnit acolo. Eu am avut doar o simplă conversație cu Clotilde Armand. Am invitat-o la o dezbatere și atât. Și apoi m-am retras. Au rămas doar doamnele cu goarna. Asocierea mea cu ele este pur întâmplătoare. Repet: nu eram cu ele!”, a subliniat Adriana Bahmuțeanu. 

Iată dezbaterea:

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro