Bahmuțeanu, trasă la RĂSPUNDERE din cauza Oanei Lovin și Codruței Cerva. Replica ei: NU ERAM CU ELE! video
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 19 sep 2020 / 13:22
WhatsApp
FOTO AGERPRES
A fost dezbatere electorală la DC News.

Dan Bucura, candidatul independent la Primăria Sectorului 1, a întrebat-o pe Adriana Bahmuțeanu, contracandidata sa de la Partidul Ecologist Român dacă regretă că s-a dus să discute cu Clotilde Armand, la o acțiune electorală, în parc, asociindu-se în acel demers cu Oana Lovin și Codruța Cerva, cele două protestatare pe care le vedeți mai des în ultima vreme la mai multe manifestații.

”Nu regret. Mă aflam acolo și m-am gândit doar să o întreb pe doamna contracandidată de ce mi-a blocat, de două ori, candidatura. Mă fac arici când aud de tribunale! Am avut peste 200 de procese. Când m-am trezit că trebuie să merg din nou la tribunal pentru că m-a blocat Clotilde Armand, mi s-a părut de bun simț să o întreb ce are cu mine. În al doilea rând, voiam să o întreb de ce nu vrea să vină la nicio dezbatere televizată”, a zis Adriana Bahmuțeanu la DC News. 

”Nu am fost împreună cu acele doamne (n.r. - cu Codruța Cerva și Oana Lovin). Asocierea a fost întâmplătoare. Ne-am întâlnit acolo. Eu am avut doar o simplă conversație cu Clotilde Armand. Am invitat-o la o dezbatere și atât. Și apoi m-am retras. Au rămas doar doamnele cu goarna. Asocierea mea cu ele este pur întâmplătoare. Repet: nu eram cu ele!”, a subliniat Adriana Bahmuțeanu. 

Iată dezbaterea:

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro