Badea și-a făcut un nou prieten de când e primar Nicușor Dan: Virgil. Groapa pe lângă care trece în fiecare zi
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 08 apr, 08:28
Mircea Badea / Captură Antena3
Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit la „În gura presei” despre „ce mai face Virgil” - groapa din Calea Victoriei pe care a botezat-o și pe lângă care trece în fiecare zi. 

Ediția de miercuri seară a emisiunii „În gura presei” a lui Mircea Badea a început cu o dezvăluire despre Virgil, o groapă din Calea Victoriei și despre cum „e bine că e Nicușor Dan primarul general al Capitalei.”

Mircea Badea spune că, „dacă ar fi fost doamna Firea, nu am mai fi putut trăi în România pentru că sorosiștii, adică toată ONG-urile lui Soros, ar fi făcut un tărăboi pentru că *gropi*.”

„Am și glumit de mai multe săptămâni deja pe tema a trei gropi. De una vă zic. E un gropălău acum pe Calea Victoriei... Am botezat groapa respectivă Virgil și trec în fiecare zi pe acolo să văd ce mai face.”, a adăugat Mircea Badea.

Miercuri, când a văzut „groapa Virgil”, a aflat că „era bine, din ce în ce mai mare. Crește ca Făt-Frumos! Zici că e o floricică pe care o udă cineva și dintr-odată, ditamai cactusul!”.

Mircea Badea, mesaj pentru Nicușor Dan: Virgil îi transmite salutări, nu l-a deranjat nimeni 

Asta vreau să-i spun domnului Nicușor Dan. Virgil este bine, îi transmite salutări, nu l-a deranjat nimeni. E bine că e Nicușor Dan primar. Dacă ar fi fost doamna Firea, ar fi fost o isterie totală. Așa măcar ne putem vedea liniștiți de treabă: Covid, mască... Virgil îl salută și-n această seară pe Nicușor Dan!”, i-a transmis Mircea Badea primarului general al Capitalei. 

Mircea Badea a mai constatat la final că brusc, de când e Nicușor Dan la Primărie, „cumva s-au rezolvat toate problemele din București.”

Cumva s-au rezolvat toate problemele din București. Altfel, problemele din București erau de nesuportat când era doamna Firea. E Nicușor Dan primar general, nu mai auzi nimic! S-au rezolvat din prima!”, a încheiat Mircea Badea.

Și jurnalistul Val Vâlcu a trecut la botezatul gropilor:

”Dacă tot nu le astupă, ar putea să le dea nume: celei de la intersecția Drumul Taberei cu Vasile Milea ar putea să-i spună Ciucu, groapa de la intrarea Căii Plevnei în sectorul 1 să o boteze Clotilde și tot așa”, a scris Val Vâlcu într-un editorial în urmă cu două săptămâni. Poate fi citit aici.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro