Badea - Laufer, episod dezvăluit! ”A venit la smardoială. Eu îl respect pe băiatul ăsta!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Alessandra Stoicescu - Mircea Badea
Alessandra Stoicescu - Mircea Badea
Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei”, a dezvăluit, pe pasa de la Antena 3, marți seară, episodul ce l-a determinat să-l respecte pe Ilan Laufer. 

Președintele Klaus Iohannis l-a refuzat pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării Regionale, motivând lipsa de performanță. Ilan Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism și a avut un puternic discurs. 

Vezi aici declarațiile complete ale lui Ilan Laufer

”Am trecut printr-un episod al vieții mele tensionat, când zeci de descreierați pârțâiau în față la Antenă. Eu eram pe pajiște. Zeci erau. Miliția lui Oprea nu mișca un deget până când treaba a devenit nasoală și s-au mișcat în seara a treia. În primele două nu s-au mișcat deloc. 

Cum eram eu la măsuță pe pajiște și tot felul de descreierați pârțâiau, mă uitam eu și zic bă, pe băiatul ăla blond înalt cred că-l știu de undeva, era unul pe pajiște la mine. Zic: pe băiatul ăsta cred că l-am văzut la televizor, la emisiune de economie, nu-l cunoșteam personal. Era fix Ilan Laufer, care de acasă de la el, împreună cu soția, venise pe pajiște că poate e nevoie. Am zis că e foarte tare, a venit omul de la el de acasă, unde putea să stea liniștit să bea șampanie și să treaba lui, a venit la smardoială pe pajiște. Am zis: bă, eu îl respect pe băiatul ăsta! Clar!

Când am văzut astăzi cum a ”prestat” public, am zis mamă, cât de tare a fost!”, a spus Mircea Badea, care a decis să transmită integral, în emisiunea sa, discursul lui Ilan Laufer. 

În emisiunea, Mircea Badea a mărturisit că i s-a părut ”exagerat de tare” și a rămas cu senzația de ”uluială totală”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel